Avisos legals i política de privacitat

Aquesta política de privacitat s'aplica a la web www.collegisdiocesansmallorca.com

Si us plau, llegiu-la detingudament. En ella trobarà informació important sobre el tractament de les seves dades personals i els drets que li reconeix la normativa vigent en la matèria. 

Ens reservem el dret a actualitzar la nostra política de privacitat en qualsevol moment per motius d'oportunitat, així com per complir amb eventuals canvis legislatius o jurisprudencials. Si té dubtes o necessita qualsevol aclariment respecte a la nostra política de privacitat o als seus drets, pot contactar amb nosaltres a través dels canals que s'indiquen més abaix.

Vostè manifesta que les dades que ens faciliti, ara o en el futur, són correctes i veraces i es compromet a comunicar-nos-en qualsevol modificació. En cas de proporcionar dades de caràcter personal de tercers, es compromet a obtenir el consentiment previ dels afectats i a informar-los sobre el contingut d'aquesta política.

De manera general, els camps dels nostres formularis que són assenyalats com a obligatoris hauran de ser necessàriament emplenats per poder tramitar les seves sol·licituds. De no emplenar-los no podran ser ateses per part nostra. Els camps obligatoris apareixen marcats amb un asterisc (*).

Queda prohibida la reproducció total o parcial d'aquesta pàgina o dels seus continguts sense l'autorització expressa del seu titular.

Titular de la pàgina

El titular d’aquesta pàgina és:

FUNDACIÓ DIOCESANA RAMON LLULL (d’ara en endavant FCDM)

NIF: R0700747I

Domicili: carrer Mare de Déu de la Victòria, nº 17

07008 Palma, Illes Balears.

Correu electrònic de contacte: info@fcdm.es

Delegat de protecció de dades

Per a qualsevol qüestió relacionada amb els tractaments de les seves dades personals que es descriuen en aquesta política, vostè pot contactar amb el nostre delegat de protecció de dades a través de l'adreça electrònica dpd@fcdm.es 

Per a què recollim i tractem les seves dades?

  • Currículums

El currículum que ens fa arribar per mitjà del canal electrònic disposat a aquest efecte en aquesta pàgina s'incorporarà a la borsa de treball conjunta dels Col·legis Diocesans de Mallorca que a continuació es detallaran. La finalitat d’aquesta borsa és la gestió dels processos de selecció de personal, actuals o futurs, que poguéssim dur a terme per cobrir llocs de treball en els següents centres educatius:

    - Bisbe Verger

    - Corpus Christi

    - Sant Josep Obrer I i II

    - Escola de Música de Sant Josep

    - Monti-sion

    - Fra Joan Ballester

    - La Immaculada

    - Sant Antoni Abat

    - Sant Pere 

    - Santa Magdalena Sofía 

    - Santa María

    - Escolania de Lluc

Si bé aquesta borsa és gestionada per la FCDM, la titularitat dels Col·legis Diocesans de Mallorca correspon al Bisbat de Mallorca, titular del NIF R0700002I i amb domicili en 07001 Palma, Illes Balears, carrer Mirador núm. 5.

  • Dades recollides a través del formulari de contacte 

Les dades de caràcter personal que voluntàriament ens faciliti a través del formulari de contacte únicament s'utilitzaran per resoldre la qüestió que ens hi plantegi en el mateix i fer seguiment de la seva satisfacció davant la nostra resposta.

A qui podem comunicar les seves dades?

Excepte als centres abans relacionats, no realitzarem altres cessions de les dades que vostè posi en el nostre coneixement excepte en cas d'obligació legal per part nostra o quan sigui necessari per a la prestació de serveis que vostè ens sol·liciti.

Base jurídica de tractaments i cessions de les seves dades

La legitimació per al tractament que fem de les dades que ens facilita a través del canal electrònic de recollida de currículums és l'interès legítim del titular dels centres de comptar amb una borsa de contractació per cobrir les necessitats de personal dels centres educatius. D’altra banda, també servirà per l'establiment d'una relació precontractual amb vostè derivada de la seva voluntat de participar en els nostres processos de selecció i acceptació del manteniment del currículum en la nostra borsa durant el termini que s'indicarà a continuació.

La legitimació per al tractament que fem de les dades que ens facilita a través del formulari de contacte deriva del seu consentiment (article 6.1.a del RGPD) i del nostre interès legítim a atendre les seves peticions i fer seguiment de la seva satisfacció amb la nostra resposta. Vostè podrà revocar aquest consentiment en qualsevol moment, si bé no amb efectes retroactius.

Durant quant temps conservarem les seves dades?

Currículums: conservarem el seu currículum durant un termini de DOS ANYS, passats els quals procedirem a la seva eliminació de manera segura, sense necessitat d’un avís previ per part nostra. Per tant, passat aquest termini, si vol continuar participant en els nostres processos de selecció haurà de remetre'ns un nou currículum actualitzat. En qualsevol cas, si abans de transcórrer els dos anys des de la presentació del seu currículum desitgés donar-lo de baixa de la nostra borsa de treball pot sol·licitar-ho mitjançant l'exercici dels drets reconeguts en el RGPD en la forma que s'indica més endavant.

Contacte: conservarem les seves dades durant el temps necessari per atendre les peticions o qüestions que ens plantegi i fer seguiment de la seva satisfacció davant la nostra resposta.

Ha de saber que en tots els casos exposats també mantindrem les dades durant els terminis previstos en les disposicions legals que resultin d'aplicació a cada cas, així com durant el temps necessari per atendre possibles responsabilitats nascudes del tractament.

Drets en matèria de protecció de dades

En els termes i supòsits previstos en la normativa vigent, vostè pot exercitar els seus drets d'accés, oposició, rectificació, supressió, portabilitat i limitació del tractament davant la FCDM, mitjançant sol·licitud presentada o dirigida a l'adreça postal indicada en el primer apartat d'aquesta política, a l'atenció del delegat de protecció de dades, o bé enviant-la a l'adreça electrònica dpd@fcdm.es .

Expressament s'assenyala que no és necessari que adjunti a la seva sol·licitud còpia de document oficial acreditatiu de la seva identitat, si bé la FCDM podrà sol·licitar-li que l'acrediti en cas de dubte.

Igualment, si no està conforme amb el tractament de les seves dades que realitzem vostè pot presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades o, si resideix en un altre país de la Unió Europea, davant l'autoritat de control del seu país

Pot trobar més informació sobre com exercitar els seus drets o presentar una reclamació consultant la pàgina web de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades: www.aepd.es

Comptes en xarxes socials

La FCDM  té compte/canal en les següents xarxes socials

    • Instagram

    • Facebook

    • Twitter

Aquesta web conté enllaços a aquestes xarxes socials, les polítiques de privacitat de les quals són alienes a les de la FCDM. En accedir a aquestes xarxes podrà vostè decidir si accepta les seves polítiques de privacitat i de galetes. Amb caràcter general, si navega per internet podrà acceptar o rebutjar les galetes de tercers des de les opcions de configuració del seu navegador.

La finalitat de totes elles respon al nostre interès legítim (art. 61.f RGPD) a difondre la nostra labor, activitats i esdeveniments que organitzem i interactuar amb els nostres seguidors, bé a través de missatges directes o intercanvi de comentaris en les nostres publicacions.

En fer-se seguidor o fan en qualsevol d'elles consent 1) en el tractament de les seves dades personals a l'entorn de la respectiva xarxa social conforme a les seves polítiques de privacitat i condicions d'ús; 2) l'accés per part nostra a les dades contingudes en la llista de fans/seguidors i 3) al fet que les notícies publicades per nosaltres puguin aparèixer en el seu mur/compte si la política de la xarxa social ho permet.

FCDM podrà publicar en els seus comptes fotografies i vídeos obtinguts durant la celebració dels esdeveniments que pugui organitzar.

No utilitzarem les dades per a altres finalitats ni per enviar informació addicional. Si vol deixar de seguir-nos haurà de fer-ho a través de l'opció corresponent en cadascuna de les xarxes socials a través de les que ens segueixi. 

Ens reservem el dret a eliminar qualsevol contingut que aparegui en els seus comptes de xarxes socials si en rep qualsevol queixa, ja sigui quant al contingut en si o a l'absència d'autorització per al seu ús. 

En cas que pugi a la pàgina fotografies en les que apareguin persones, vostè declara que amb caràcter previ n’ha obtingut el seu consentiment.

El material audiovisual serà cancel·lat quan la informació sigui obsoleta o ja no tingui rellevància ni interès públic, o bé quan se sol·liciti per l'interessat la seva supressió. 

S'informa expressament que les eines que suporten les referides xarxes socials no estan operades per nosaltres, sinó pels respectius titulars de cada una d'aquestes xarxes, sent aquesta empresa completament aliena als tractaments que aquestes puguin dur a terme sobre les dades aportades en l'ocasió de la seva utilització de la xarxa social i les polítiques de privacitat que aquestes estableixin.

Si vol exercitar en relació amb aquests comptes els drets que li reconeix la normativa vigent en matèria de protecció de dades, si us plau, consulti l'apartat corresponent d'aquesta política de privacitat.

Propietat intel·lectual/marques

El disseny del portal i els seus codis font, així com els emblemes, marques i altres signes distintius que apareixen en el mateix portal pertanyen a la FCDM i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

Llei aplicable

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d'interpretació dels termes que conformen aquest avís legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis oferts des d'aquesta web, serà la llei espanyola.

Loading...

Cookies

A més de cookies necessàries per al correcte funcionament d'aquesta web, n’utilitzem de pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mesurar i obtenir dades estadístiques de navegació. Pot obtenir més informació AQUI. Pot acceptar o rebutjar la instal·lació de les cookies mitjançant els botons que es mostren a continuació.